Reggelente Te is folyamatos rohanásban vagy, éppen ezért a kávéd mellé maximum egy kekszet eszel meg? Többé nem kell majd időzavarral küzdened, ha elkészíted az egy éjszakás zabkását!
Hozzávalók:
- fél csésze zabpehely
- másfél deci növényi tej
- egy kávéskanál édesítőszer
A hozzávalókat este 30 másodperc alatt egy müzlistálban összekevered, letakarod és bevágod a hűtőbe éjszakára. Reggel, amikor kiveszed, a zabkásád tökéletes állagú lesz. Ekkor már nincs más dolgod, minthogy kedved szerint felturbózd friss gyümölccsel, olajos magvakkal vagy ehető virágokkal. Az én változatomra ezúttal eper, egy kevés banán, pirított, szeletelt mandula és házi granola került.
A zabkása lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ráadásul gluténmentes változatban is megvásárolható és hosszan tartó teltségérzetet biztosít.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.